Rubriky
tábor

Nabídka finanční podpory pro děti v tíživé finanční situaci

Milí rodiče,

žijeme v turbulentní době a životní podmínky se nám mění pod rukama. Naše organizace Junák – český skaut si toho je dobře vědoma stejně jako toho, že v téhle nejednoduché době je snad ještě důležitější, aby holky a kluci mohli zažívat svá dětská dobrodružství s přáteli třeba právě ve skautských oddílech a měli možnost růst v radosti.

A právě proto nabízí Junák – český skaut již druhým rokem program Dostupný skauting – letní tábory. Díky němu můžeme finančně podpořit skauty a skautky, jejichž rodiny se dostaly do tíživé ekonomické situace a skauting by se tak pro ně mohl stát nedostupným. Program je financován z prostředků MŠMT a z darů soukromých podporovatelů organizace. 

I naše středisko chce v letošním roce žádat o podporu pro vybrané děti. Maximální výše podpory na dítě je 2 tisíce korun.

Pokud byste měli zájem o tuto finanční podporu, prosím napište nejpozději do 21. 3. 2024 na e-mail lubos.racansky@gmail.com Luboš se s Vámi spojí a vysvětlí Vám kritéria žádosti. 

S ohledem na citlivost uváděných informací považujeme žádost za důvěrnou.

Naše středisko i celá organizace Junák – český skaut bude ráda za každé dítě, kterému finanční podpora z programu Dostupný skauting – letní tábory pomůže plnohodnotně zůstat v kolektivu svých skautských kamarádů a kamarádek. Proto se těšíme na vaše přihlášky a jsme k dispozici pro případné konzultace či doplnění dalších informací k programu.