Rubriky
tábor

Tábor 2022 – dokumenty

Vážení rodiče, milé děti,

třetí letní tábor našeho louňovického oddílu proběhne v prvních dvou prázdninových týdnech od pátku 1. do pátku 15. července. Stavební četa odjíždí již ve čtvrtek 30. června a v sobotu 16. července budeme sušit stany a uklízet materiál.

Cena tábora je 3 500 Kč. Platební údaje vám přijdou e-mailem. Pokud budete mít zájem o platbu fakturou (přes zaměstnavatele), dejte nám prosím vědět.

Dokumenty

Zde najdete dokumenty k letošnímu táboru:

Do 25. května prosím odevzdejte:

  • přihlášku
  • kopii kartičky pojišťovny

Do poloviny června pak:

  • posudek o zdravotní způsobilosti (poskytuje lékař, stačí kopie, někteří lékaři používají vlastní formuláře), platnost 2 roky

Při odjezdu:

  • bezinfekčnost (s datem odjezdu na tábor)

Při balení

Balte s dětmi (seznam věcí v příloze), je to nejen výchovné, ale předejdete i mnoha komplikacím kdy dítě na táboře něco nemůže najít nebo tvrdí že v kufru žádnou mikinu ani bundu nemá a že ji tam maminka zapomněla zabalit… 🙂

Nezapomeňte na kvalitní pláštěnku a holinky. A také teplý spacák, jedeme do chladné oblasti.

Nedoporučujeme brát na tábor elektroniku. Nejen z důvodu nemožnosti nabití.

Všechny věci zabalte pokud možno do staršího kufru (děti v něm udrží pořádek lépe než v tašce). V případě, že se některé věci do kufru nevejdou, zabalte je do kvalitního (a podepsaného) pytle.

Přibalte tašku/pytel na špinavé prádlo.

Prosíme nedávejte dětem s sebou větší množství sladkostí a jiných pochutin – ne více než cca 300 g, rozhodně ne lahve ani plechovky se sladkými nápoji.

Malým dětem doporučujeme nadepsat adresu na dopisy či pohledy.

Další důležité

Do přihlášky, prosím, uveďte všechny alergie či problémy, které mohou u vašeho dítěte nastat, ať můžeme na táboře předcházet případným nepříjemnostem. (Uveďte i ne vyloženě zdravotní specifika, jako strach ze tmy, pomočování nebo zda je dítě poprvé na delší dobu bez rodičů).

Léky, které dítě pravidelně užívá, předejte v dostatečném množství v den odjezdu vedoucímu. Nezapomeňte označit jménem a přiložit lísteček s dávkováním.

Před odjezdem prohlédněte, zda dítě nemá vši. Bude kontrolováno bezprostředně po příjezdu na tábor.